STANDAARD VERZENDING NL €2.95
over ons

Over ons


Dancing on the moon is bedacht door oprichster en eigenaresse. Waar vind je het nog? Een label met zelf ontworpen schoenen vanaf baby , en sinds kort het label DOTM Baby & Kidswear, en dat allemaal bij Dancing on the moon.


Dancing on the moon is de verzamelsite geworden voor twee labels. Moons Footwear & DOTM Baby&Kidswear brengen de meest duurzaamste , hippe schoenen in combinatie met de kledinglijn van de zachtste stoffen en dat allemaal eco-friendly.
Eigenaresse van Dancing on the moon heeft in 2015 de allereerste Moons op der markt gebracht. Ondertussen een jaar verder, en heel veel collecties verder, zijn Moons niet alleen verkrijgbaar bij Dancing on the moon maar liggen de Moons ook in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Canada en Slovenië. Hoe gaaf is dat? Wij zijn nog lang niet klaar met onze Moons, en zullen de komende jaren nog veel meer nieuwe collecties gaan uitbrengen en nog meer kindervoetjes tevreden stellen. Maar het begon toch weer te kriebelen, om iets unieks, nieuws te brengen op de Nederlandse markt, iets wat goed match met onze Moons en zo ontstond DOTM Baby & Kidswear. Unieke items, zachte stoffen en vooral ook eco – friendly. Zowel onze footwear als kledinglijn is handgemaakt en ontworpen door Dancing on the moon.

over ons zin

Goede service


Klantenservice

Onze klantenservice bereik je gemakkelijk per e-mail. Binnen 24 uur heb je een antwoord terug!

Cadeau

Onze schoentjes zijn perfect als een leuk babyshower- of kraamcadeautje. Laat het ons weten en wij pakken de schoentjes feestelijk in!

Verzending

Razendsnelle verzending is altijd goed! Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan sturen wij dezelfde dag nog af!

''Wauw! De bestelling was de volgende dag al in huis, de schoentjes zijn helemaal perfect''


Mindy Donkers

Inspiratie & Blog