STANDAARD VERZENDING NL €2.95

Retour


Is het artikel niet wat je zocht of is de maat niet juist? Geen enkel probleem! Zo kun je gemakkelijk iets ruilen/retourneren:

Stap 1
Verzend een email naar : retour@dancingonthemoon.nl
Vermeld in de email jouw ordernummer én:
voor retour: Reden van retour
Voor ruilen: Noteer voor welk artikel je het graag wilt ruilen en in welke maat

Let op: de retour/ruil email wordt ter kennis geving aangenomen. Je ontvangt hier geen bevestiging op. De email wordt verwerkt en aan de bestelling gekoppeld. Bij ontvangst wordt de retour/ruilen verwerkt indien de zending aan de voorwaarden voldoet.

Stap 2
Verzend de bestelling met originele verpakking en pakbon naar ons postbusadres. Houdt er rekening mee dat de kosten voor ruilen/retour voor eigen rekening zijn. In het geval van ruilen sturen wij kosteloos een ander model/maat toe.

Dancing on the moon
Postbus 1302
3890 BC Zeewolde

Algemene informatie ruil/retour beleid
Moons en DOTM mogen alleen omgedragen en ongeschonden worden geretourneerd of geruild. Indien uw retour/ruilen niet voldoet aan de eerder genoemde eisen zullen wij contact met u opnemen. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald op de door uw gekozen betaalwijze.

Retourneren of ruilen dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geruild of geretourneerd te worden, en tevens zijn aangemeld per email. Retour/ruilen welke wij ontvangen buiten termijn zullen wij contact opnemen of de verzending terugzenden.

Voor ruilen wordt het nieuwe paar direct door ons verzonden als de eerste bestelling in goede orde door ons is ontvangen.

Vermissing van een teruggezonden bestelling is het risico van de klant. U kunt het beste de zending versturen met een track&trace code.

Sale
Let op: Artikelen in de sectie SALE kunnen niet geretourneerd worden. Wel kunt u deze ruilen voor een andere maat/model binnen de categorie Sale. Verzendkosten voor het versturen van de huidige order voor ruilen / retour is voor eigen rekening.

Het is geen probleem als u iets van de Moons Footwear collectie heeft aangeschaft dit wilt ruilen met een item van de DOTM collectie, en vice versa.